کرتین وال Curtain Wall

سیستم کرتین وال اکپا ایران از پروفیل های آلومینیومی ساخته شده است. این پروفیل ها با استفاده از ماشین آلات مدرن و با کیفیت بالا تولید می شوند. سیستم کرتین وال اکپا ایران در انواع مختلفی تولید می شود که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود هستند.

ازمهم ترین ویژگی های کرتین وال پروفیل اکپا ایران می توان به عایق حرارتی، رطوبتی، صوتی اشاره کرد که باعث بهینه سازی دمای محیط و نور می شود از این رو نیاز ساختمان به مصرف انرژی الکتریسیته را کاهش می دهد. از طرفی کرتین وال ها چون سازه هایی بسیار سبکی هستند بار کلی وارد بر ساختمان را کاهش می دهند.

همچنین مقاومتی خوبی در مقابل زلزله دارند و در نهایت درسهولت نصب و زیبایی و مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر نماهای ساخمانی برتری دارند. کرتین وال ها در واقع شاسی ها و لامل هایی هستند که در اطراف پروژه قرار می گیرند و شیشه هایی که به عنوان نمای ساختمان قرار است بگیرند به جای اینکه روی خود ساختمان نصب شوند روی سازه کرتین وال نصب می شوند از این رو وزن وارده بر ساختمان کاهش می یابد. این کاهش وزن سبب می شود که  مقاومت ساختمان نسبت به زلزله افزایش یابد.

انواع سیستم کرتین وال اکپا ایران

کرتین وال کپ دار Caped

این سیستم از پروفیل های آلومینیومی با مقطع مربعی یا مستطیلی ساخته شده است. در این سیستم، شیشه ها با استفاده از یراق آلات خاص به پروفیل ها متصل می شوند.

کرتین وال caped
کرتین وال کپ دارر

کرتین وال نیم کپ Semi Caped

این سیستم شبیه به سیستم کرتین وال کپ دار است، اما در این سیستم، پروفیل های آلومینیومی دارای مقطع نیم دایره ای هستند.

semi caped
کرتین وال نیم کپ

کرتین وال فریم لس

این سیستم از پروفیل های آلومینیومی با مقطع U شکل ساخته شده است. در این سیستم، شیشه ها به صورت مستقیم به پروفیل ها متصل می شوند.

کرتین وال تقویتی با فولاد 65 میلیمتری

این سیستم برای ساختمان های بلند و با ارتفاع زیاد استفاده می شود. در این سیستم، پروفیل های آلومینیومی با فولاد تقویت می شوند تا مقاومت بیشتری در برابر بارهای وارده داشته باشند.

کرتین وال تقویتی با فولاد با فولاد 65 میلیمتری

کرتین وال تقویتی با فولاد 75 میلیمتری

این سیستم برای ساختمان های بلند و با ارتفاع زیاد استفاده می شود. در این سیستم، پروفیل های آلومینیومی با فولاد تقویت می شوند تا مقاومت بیشتری در برابر بارهای وارده داشته باشند.

کرتین وال تقویتی با فولاد 75 میلیمتری
کرتین وال تقویتی با فولاد 75 میلیمتری

کرتین وال اسکای لایت Skylight Facade

این سیستم برای ایجاد نورگیر در سقف ساختمان استفاده می شود. در این سیستم، شیشه ها به صورت شیب دار به پروفیل ها متصل می شوند.

کرتین وال اسکای لایت

مزایای سیستم کرتین وال آکپا

سیستم کرتین وال اکپا ایران دارای مزایای متعددی است که برخی از آن ها عبارتند از:

  • سبکی و کاهش وزن ساختمان : پروفیل های آلومینیومی سبک هستند و استفاده از آن ها در سیستم کرتین وال باعث کاهش وزن ساختمان می شود. این امر به کاهش بار مرده ساختمان و افزایش مقاومت آن در برابر زلزله کمک می کند.
  • عایق حرارتی و صوتی : پروفیل های آلومینیومی عایق حرارتی و صوتی هستند. استفاده از این پروفیل ها در سیستم کرتین وال باعث کاهش انتقال حرارت و صوت از بیرون به داخل ساختمان می شود. این امر به کاهش مصرف انرژی و ایجاد فضایی آرام و دلنشین در ساختمان کمک می کند.
  • مقاومت در برابر زلزله : پروفیل های آلومینیومی دارای مقاومت بالایی در برابر زلزله هستند. استفاده از این پروفیل ها در سیستم کرتین وال باعث افزایش مقاومت ساختمان در برابر زلزله می شود.
  • سهولت نصب و نگهداری : سیستم کرتین وال اکپا ایران به راحتی نصب و نگهداری می شود. این امر باعث کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری ساختمان می شود.
  • زیبایی و تنوع در طراحی : سیستم کرتین وال اکپا ایران دارای زیبایی و تنوع در طراحی است. این امر باعث می شود که این سیستم در ساختمان های مختلف با سبک های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

اجزای کرتین وال

کرتین وال از دو قسمت اصلی تشکیل شده است:

  • لامل ها : لامل ها پروفیل های آلومینیومی عمودی یا افقی هستند که شیشه ها در بین آن ها قرار می گیرند. لامل ها می توانند به صورت افقی، عمودی، یا ترکیبی از هر دو اجرا شوند.
  • شیشه ها : شیشه های استفاده شده در کرتین وال معمولا شیشه های دوجداره یا سه جداره هستند که عایق حرارتی، صوتی، و نوری خوبی دارند.

تفاوت های کرتین وال و ترمال بریک

  • نحوه انتقال حرارت : کرتین وال به صورت یکپارچه از پروفیل های آلومینیومی ساخته می شود و هیچ عایق حرارتی بین آن ها وجود ندارد. به همین دلیل، کرتین وال عایق حرارتی ضعیفی دارد و در مناطق سردسیر یا گرمسیر، می تواند باعث اتلاف انرژی شود. ترمال بریک از دو یا چند لایه پروفیل آلومینیومی تشکیل شده است که در بین آن ها یک لایه عایق حرارتی قرار دارد. به همین دلیل، ترمال بریک عایق حرارتی بهتری نسبت به کرتین وال دارد و می تواند در مناطق سردسیر یا گرمسیر، از اتلاف انرژی جلوگیری کند.
  • ضریب انتقال حرارت (U-Value) : U-Value یک عدد بدون بعد است که میزان انتقال حرارت از یک جسم را نشان می دهد. هر چه U-Value کمتر باشد، میزان انتقال حرارت کمتر است. U-Value کرتین وال معمولا بین 4 تا 6 وات بر متر مربع بر درجه سانتیگراد است. U-Value ترمال بریک معمولا بین 1 تا 3 وات بر متر مربع بر درجه سانتیگراد است.
  • قیمت : کرتین وال ارزان تر از ترمال بریک است. دلیل این امر آن است که ترمال بریک به دلیل استفاده از عایق حرارتی، هزینه بیشتری دارد.

قیمت کرتین وال

قیمت کرتین وال با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود، از جمله:

  • نوع کرتین وال : کرتین وال استیک ارزان تر از کرتین وال پنل است.
  • نوع شیشه : شیشه های دوجداره ارزان تر از شیشه های سه جداره هستند.
  • کیفیت متریال : استفاده از متریال با کیفیت بالاتر، قیمت کرتین وال را افزایش می دهد.
  • متراژ پروژه : هر چه متراژ پروژه بیشتر باشد، قیمت کرتین وال نیز بیشتر خواهد بود.
  • ارتفاع پروژه : هر چه ارتفاع پروژه بیشتر باشد، قیمت کرتین وال نیز بیشتر خواهد بود.
  • محل قرارگیری پروژه : قیمت اجرای کرتین وال در مناطق شهری معمولا بیشتر از مناطق روستایی است.

برای استعلام قیمت کرتین وال مورد نظر خود، می توانید با کارشناسان پارس صنعت نوین در تماس باشید.